Wie zijn wij

De praktijk voor Oefentherapie Cesar is van Mieke Boonstra-Wolthuis.

Ik ben in 1988 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar aan de Opleiding Oefentherapie Cesar, toen nog gevestigd in Den Dolder. De opleiding is nu onderdeel van de Hogeschool van Utrecht.
Op 6 maart 1989 ben ik een eigen praktijk begonnen in Veendam, eerst aan de Kleine Vaartlaan en sinds 1993 is de praktijk gevestigd aan de Verlengde van Beresteijnstraat 5.
Ik werk op maandag en donderdag in Veendam en bij veel aanvraag ook op de dinsdag- en vrijdagmiddag en op woensdag in het Gezondheids- en Verpleegcentrum Het Dokhuis, (Fyzigo) in Oude Pekela, Raadhuislaan 47-C.

Verder heb ik o.a. bij- en nascholingscursussen gevolgd op het gebied van: Ik vind het een uitdaging om samen met de patiënt op zoek te gaan naar de reden van de klachten. Patiënten bewust maken van hun bewegingsgedrag; hoe beweeg en belast ik en hoe kan ik het anders en beter doen.
Bij pijnklachten/overbelastingsklachten de patiënten leren hoe je dit kunt opvangen door middel van oefeningen en tips en het bewust maken en verbeteren van dagelijkse bewegingen, zodat je weer zelf regie krijgt over je (pijn)klachten.

Ik ben sinds juli 2013 lid van het Landelijk Netwerk Chronische Pijn.
Kijk voor meer informatie op de website: www.netwerkchronischepijn.nl.
Ook ben ik lid van het artrosenetwerk: www.artrosenetwerk.nl. en van het Netwerk Slaapoefentherapie: www.slaapoefentherapie.nl.